L'Espai-Ter s'omple per rememorar els 50 anys de la Trinca

Intervé: Toni Roviras, Director de l'Espai-Ter

L'Espai Ter de Torroella de Montgrí ha acollit l'homenatge al 50è aniversari del naixement de La Trinca, un dels grups més populars de Catalunya, creat l'any 1969 i format per Miquel Àngel Pasqual, Josep Maria Mainat i Toni Cruz. El concert ha rememorat Festa Major, un disc representatiu de la cultura popular catalana, amb la interpretació de les cançons de la Trinca per part de cantants i grups actuals.  

El pregó ha estat a càrrec del Senyor Oca amb un rap, mentre que el tema més esperat, el "Passi-ho Bé", ha tancat l'acte amb la participació de Miquel Àngel Pasqual i la resta d'artistes.  

Els encarregats d'interpretar els altres temes del mític disc dels de Canet han estat Cesk Freixas, Guillem Roma, Edna Sey, Marc Bala i Llorenç Orriols. 

L'espectacle ha estat un èxit d'assistència amb 800 assistents i un ple absolut. Les entrades s'havien esgotat 12 dies abans en un dels actes més esperats de l'estiu a la comarca. 

Pasqual ha assegurat que és fantàstic veure com persones de totes les edats s'han afegit a llarg dels anys a l'afició per la música i els espectacles de la Trinca. Tot i això, l'artista ha lamentat que algunes de les cançons s'hagin convertit en profètiques 50 anys després de la seva producció. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura