Calonge i Sant Antoni també trasllada les seves dues rues de Carnaval al mes d'abril

Els calongins i calongines també hauran d'esperar unes setmanes més de les previstes en tornar a viure una de les seves festivitats més destacades, el Carnaval.

Els representants de les colles conjuntament amb l'Ajuntament s'han sumat a la decisió de la Vall d'Aro i han decidit ajornar també les seves dues rues, la de Calonge i la de Sant Antoni. 

El fet de posposar-la s'ha decidit tenint en compte la situació actual de pandèmia i la dificultat de poder mantenir les mesures de seguretat en activitats com les rues, que any rere any han aplegat a milers de participants i espectadors. 

En el cas de la rua de Sant Antoni, en la darrera edició va comptar amb una trentena de colles participants, el que ve a ser prop de dues mil persones desfilant. La de Calonge, més encara. Hi participen una cinquantena de colles, un total de més de tres mil persones. 

A diferència de l'any 2021, quan el Carnaval va quedar totalment suspès, enguany s'ha apostat per traslladar-lo de dates. 

La rua de Sant Antoni estava prevista pel diumenge 27 de febrer i finalment tindrà lloc el diumenge 3 d'abril. 

La de Calonge, que és l'encarregada de tancar els Carnavals a la Costa Brava Centre, era el diumenge 6 de març. Amb el canvi de dates, serà el diumenge 10 d'abril. 

Des de l'organització del Carnaval en coordinació amb el consistori s'està treballant per garantir la seguretat i evitar la propagació de la COVID-19 durant la celebració de les rues.

D'altra banda, les escoles mantindran les activitats que estaven previstes pel mes de febrer, tenint en compte les normatives sanitàries vigents. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura