Tornen a Pals i Regencós les jornades gastronòmiques del fetge gras d'ànec

Pals
Regencós

Data: 22/11/2018

Intervé: Jordi Ribas, xef del Restaurant Sol Blanc 

Plats tan suculents com aquest arròs de Pals amb foie i camagrocs es poden degustar fins el 20 de desembre a les IV Jornades Gastronòmiques del fetge gras d'ànec a Pals i Regencós

En aquesta edició hi participen els restaurants Sol Blanc, Es Portal i La Calèndula amb diversos suggeriments a la carta com fetge d'ànec a la sal i flamejat amb armegnac, terrina de foie amb vi dolç o coca amb poma, tòfona i fetge d'ànec fresc. 

El fetge d'ànec que es serveix a la campanya prové de la desena de productors gironins en actiu, que els ofereixen un producte que qualifiquen d'excel·lent i que els dóna molt de joc a la cuina. 

Aquest col·lectiu de restauradors de Pals i Regencós organitzen diverses campanyes l'any per seguir atraient comensals fora de temporada i sempre centrades en productes gurmet que no es troben habitualment al mercat, com l'angula, la tòfona o el foie.  

Tradicionalment la campanya de tardor d'aquest col·lectiu de restaurants era la de l'angula del Ter, però els productors els han recomanat posposar-la fins l'any nou per garantir la qualitat i quantitat òptims del producte. És per aquest motiu que les jornades gastronòmiques del foie s'han avançat al calendari aprofitant la idoneïtat del fetge gras d'ànec en qualsevol àpat de Nadal, i donant peu així als comensals a agafar idees per les festes. Enguany fins i tot La Calèndula impartirà un taller per explicar com preparar-lo.  


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura