Arriba la segona edició de 'Tasta el mercat'

Arriba la segona edició de 'Tasta el mercat'
Palafrugell

Data: 05/06/2019

El proper dissabte al vespre, tindrà lloc dins els actes de les Festes de Primavera, la segona edició de Tasta el Mercat. Aquesta activitat, organitzada per l’Associació del Mercat diari de Palafrugell i l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP), ofereix als visitants tastets preparats per les parades del mercat diari de la vila.

Aquest any, per primet cop, Tasta el Mercat es farà a l’exterior del mercat, al carrer Pi i Margall. Per un preu de 8 euros es donaran 5 tiquets. Els tiquets es poden comprar anticipadament a les parades participants del mercat diari i també el mateix dissabte durant la fira, de 8 a 11 de la nit. Segons Albert Gómez, regidor en funcions de Promoció Econòmica, “Tasta el Mercat és una oportunitat per promocionar el mercat, combinant oci i gastronomia dins el programa d’activitats de les Festes de Primavera. Alhora també ens permet donar a conèixer la bona qualitat del producte que s’hi ven, reforçant la imatge de qualitat del nostre mercat diari, i arribar a un nou públic potencial”.

Les parades del mercat diari participants són: Al teu Gust, Carnisseria Jordi, Carnisseria Ramos-Gómez, El Petit Cafè del Mercat, 3 Pollets, El Rebost de Ca l’Artigas, Fruites i Verdures Frigola, Fruites i Verdures Sepu, Hortícola Marissa, Peixos Marc, Peixos Mielgo i Pesca Pròpia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura