S'estrena una galeria d'art contemporani a Platja d'Aro

Potser és la diversitat de colors, que evoca l'espectador a terres llunyanes, o el joc de textures, que captura la fúria del nostre litoral, el què capta l'atenció de les obres de Judà Muñoz. L'artista olesà ha obert recentment una galeria d'art contemporani al carrer Josep Bas de Platja d'Aro, on hi ha exposades més d'una seixantena de peces.

Les obres de Muñoz relaten experiències vivencials, amb especial incidència el coneixement de la cultura indi i marroquina. Sobre el llenç descansen records d'aquests viatges, tals com el lapislàtzuli, la cúrcuma, la sorra del mar o inclús unes babutxes.

Art holístic, així és com Judà Muñoz engloba la seva obra. L'holi o la també anomenada Festa de Colors és una celebració hindú, on els assistents tiren pigments naturals pels aires amb l'objectiu de celebrar la fi de l'hivern i l'entrada a la primavera. De fet, la revetlla ha impregnat la manera en què l'olesà treballa.

La galeria situada al carrer Josep Bas de Platja d'Aro va obrir les portes fa un mes i mig i restarà oberta fins al 15 de setembre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura