Nit solidària amb Antonio José a Cap Roig

Data: 14/08/2018

Antonio José va seduir Cap Roig des del moment que va saltar a l'escenari. L'artista pop emergent del moment va conquistar els fans que no van parar de ballar i de cantar les seves cançons des del primer minut. En un auditori dels Jardins de Cap Roig carregat de seguidors i seguidores totalment entregades, Antonio José no va parar de ballar i de picar l'ullet amb els seus moviments als presents.

En només tres anys, Antonio José s'ha convertit en un cantant de primer nivell que ha demostrat tenir una carrera sòlida i que és capaç de consolidar-se tant a Espanya com a Amèrica Llatina. Acumula 4 discos de platí i fa més de dos mesos que està en el número 1 de les llistes de vendes oficials. 

El Festival de Cap Roig de Calella de Palafrugell ha estat l'escenari d'una gira en la que Antonio José ja acumula més de 200 concerts i 250.000 espectadors.

Antonio José va presentar-se davant el públic baixempordanès amb el seu èxit 'Hay un mundo' i així el van seguir una vintena de temes que van delectar a tothom. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura