El Black Music Festival per primera vegada a l'Espai Ter amb Shirley Davis & The Silverbac

El Soul es va apoderar de l'Espai Ter. El Black Music Festival comença aquí i ho fa amb una de les veus més apreciades de l'escena soul espanyola. Shirly Davis és nascuda a Londres, filla de pares jamaicans i resident a Austràlia durant més de vint anys. Ara viu a Madrid. Allà va sorprendre i és on realment va fer créixer la seva carrera musical.

Aquest divendres ha arribat a Torroella amb la seva banda The Silverblack, junts, una formació de soul molt potent a escala estatal.

El Black Music Festival ha apostat aquest any per l'Espai Ter de Torroella. És la primera vegada que ofereixen un concert del festival dins aquest espai. L'han volgut però fer diferent, especial, amb un aforament a peu dret i amb la possibilitat de seure en butaques. També amb servei de bar, creant un ambient idoni per escoltar aquest estil de música.

El Festival de Música Negra que durarà fins al 18 de març continua a Girona, Salt, Bescanó i Fornells de la Selva que són els emplaçaments habituals del festival. Fora de la demarcació, a més de Barcelona, Reus i Perpinyà, aquest any també aposten per Mataró. Entre els artistes del cicle destaquen el guitarrista nord americà Eric Gales i el grup reivindicatiu de Gandia La Raíz. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura