Gairebé 23.000 persones passen pel Thyssen

L'Exposició Thyssen ha fregat els 23.000 visitants, particularment provinents de Catalunya, Espanya i França.

L’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols va tancar el passat 13 d’octubre les portes d’ ’Iconografies. De Sorolla  a Picasso i Valdrés’ una exposició que explora l'evolució de les iconografies artístiques del darrer segle de la història de l'art a través de 46 obres d’art de figures com Sorolla, Picasso, Valdés, Opie i tot un conjunt de pintors valencians.

L'exposició ha proposat un recorregut, a través de pintures, escultures, dibuixos i linogravats, diàleg amb dues obres de la Col·lecció Carmen Thyssen amb la intenció que la gent s'apropi a la diversitat de llenguatges i relats que es desenvolupen en el transcurs d’un segle d’art.

Segons l'roganització l'exposició  d’aquest any ha aconseguit convocar molt especialment a grups de famílies, i ha consolidat programa de formació de docents. Ha tingut la visita de prop de 2.000 escolars.

L'Espai Carmen Thyssen, situat al monestir de Sant Feliu de Guíxols, és un centre dedicat a exposicions temporals, que es va inaugurar l'estiu del 2012 amb l'exposició Paisatge de llum, paisatges de somni. De Gauguin a Delvaux.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura