Sant Feliu commemora el Dia Internacional de l'Art a través d'una exposició col·lectiva

Una vintena d'artistes ganxons han presentat les seves obres als Jardins del Monestir en el transcurs d'aquest diumenge. Amb motiu del Dia Internacional de l'Art, celebrat el passat 15 d'abril, s'ha tirat endavant una exposició col·lectiva multidisciplinària, on els ciutadans han pogut contemplar el potencial creatiu del municipi.

Obres adaptades a l'entorn
La trobada s'ha desembolcallat a través un diàleg constant entre les obres artístiques i l'espai. De fet, els autors han hagut d'adaptar les seves peces a l'entorn i no al contrari, tal com sol ser habitual. N'és un exemple la sèrie de "Cascos" d'Alberto de Udaeta.

Canvi de format
Després que l'any passat no es pogués celebrar la trobada a causa del confinament, enguany s'ha reprès l'activitat amb un format adaptat a les mesures sanitàries. En aquest sentit, les visites als tallers han donat pas al recorregut artístic dels Jardins del Monestir.

Informació complementària a través dels codis QR
L'espectador encuriosit, més enllà de contemplar l'obra, també ha pogut conversar amb els artistes, així com escanejar diversos codis QR per capbussar-se en les trajectòries laborals dels autors.

Campanya als comerços locals
Tanmateix, els comerços ganxons no s'han quedat enrere del Dia Internacional, i s'han adherit a una campanya divulgadora. Així, diversos aparadors han estat decorats amb motius artístics i amb plafons informatius dels autors locals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura