Sant Feliu de Guíxols esdevé seu del Temporada Alta

Sant Feliu de Guíxols esdevé seu del Temporada Alta
Sant Feliu de Guíxols s'estrenarà com a subseu del Temporada Alta amb tres espectacles al Teatre Municipal. És la tercera població del Baix Empordà que rebrà el prestigiós festival gironí després de Palafrugell i Torroella de Montgrí.

Temporada Alta, que tindrà lloc del 5 d’octubre al 10 de desembre, segueix apostant per acostar la programació al territori i renova l’acord amb equipaments i institucions de diversos municipis. A més, amplia horitzons i crea aliances amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per tal de programar fins a tres espectacles al Teatre Auditori Narcís Masferrer de la població del Baix Empordà. Amb aquesta nova incorporació, Temporada Alta es podrà veure, a part de a Girona i Salt, a un total de 6 subseus: Torroella de Montgrí, Palafrugell, Bescanó, Sant Feliu de Guíxols, Celrà i Banyoles.

Tres propostes a Sant Feliu de Guíxols

El Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols acollirà Immortal, la nova proposta de Marc Angelet, una comèdia de ciència ficció que està protagonitzada per Bruno Oro, que es posarà a la pell d’un gran nombre de personatges que comparteixen una característica: són immortals. A Sant Feliu de Guíxols, també s’hi podrà veure Un cop l’any, una comèdia romàntica escrita per Bernard Slade i dirigida per Àngel Llàcer que compta amb el següent repartiment: Mar Ulldemolins i David Verdaguer. Per últim, es podrà veure també una funció de Les noies de Mossbank Road, un muntatge dirigit per Sílvia Munt amb Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat. L’espectacle, que ha estat un èxit de crítica i públic en la passada temporada teatral a Barcelona,  ara arriba a les comarques gironines en el marc de Temporada Alta. Les entrades dels diversos espectacles programats al Teatre Auditori Narcís Masferrer, a part de a la pàgina web del Festival, també es poden comprar de manera presencial a l’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols.
 
El segon municipi que posa avui entrades a la venda és Palafrugell, subseu de Temporada Alta gràcies a la col·laboració amb l’Ajuntament de Palafrugell i la Fundació Vila Casas. La Fundació també col·labora amb la programació del Festival a Torroella de Montgrí. El Teatre Municipal de Palafrugell acollirà dues funcions, Les noies de Mossbank Road, i El color de la llum, de Ferran Joanmiquel. Aquesta última producció es va estrenar en l’edició anterior del Festival i s’emmarca dins un cicle de teatre Verbatim, un tipus de teatre documental basat en reproduir testimonis orals de personatges reals, construint així una història al voltant de vivències i fets reals. En aquest cas, la història del muntatge es centra en l’experiència de diversos fotoperiodistes. A Palafrugell, l’obra forma part de les activitats organitzades en el marc de la X Biennal de Fotoperiodisme Xavier Miserachs. A més de al web del Festival, Aquets espectacles també es poden comprar de manera presencial al Teatre Municipal de Palafrugell.
 
Per últim, un cop estrenat a Sant Feliu de Guíxols, l’espectacle Immortal es podrà veure també al Teatre de Bescanó el proper 24 de novembre. Properament, es presentarà la programació de Celrà, Torroella de Montgrí i Banyoles.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura