Obeses omple el Passeig Marítim de Palamós

Palamós

Data: 11/08/2019

La nit prometia amb un dels grups musicals més animats i excèntrics del panorama català. Obeses s'unia amb la Cobla Jove de Berga i el Cor d'Obeses per celebrar una més de les seves espectaculars actuacions. El cantant del grup, Arnau Tordera, va aparèixer vestit de pastoret, acompanyat de la seva guitarra elèctrica. A banda i banda l'acompanyaven els seus companys de grup a la bateria, el teclat i el baix elèctric. 

Darrera l'escenari els van acompanyar els músics de totes dues companyies de cobla, que van donar al concert una musicalitat única amb una gran varietat d'instruments de vent. Tordera va començar entonant cançons conegudes del seu repertori com "El monstre de l'armari", que va comptar amb l'aparició del mateix monstre entre el públic. 

Un dels moments de més connexió amb els assistents va arribar quan el grup va cantar la cançó "Ens en sortirem" amb una gran càrrega emotiva. La combinació entre el pop-rock i la música de cobla no va decebre ningú i va permetre al públic endinsar-se dins una actuació amb grans dosis de comèdia i vibracions positives. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura