Les Nits de Jazz s'acosten a l'equador amb grans xifres d'assistència

Intervé: Josep Maria Sauret, director artístic del festival 

Les Nits de jazz de Platja d'Aro viuen el seu millor moment de forma. Des de la organització del festival asseguren que els 21 anys que carreguen a l'esquena no són una llosa pesant sinó tot el contrari, un background que fa que el públic se l'esperi amb candeletes. Prova d'això n'és que ja al primer concert a la platja, el de Myriam Swanson & Magnolia, va omplir de gom a gom l'escenari del Cavall Bernat. 

Nits de Jazz és un festival pensat per un públic ampli que aplega des de grans aficionats del jazz que van a Platja d'Aro especialment pels concerts, fins a estiuejants que hi assisteixen coincidint amb les seves vacances o públic espontani que transita pel passeig del municipi a l'hora del concert. 

Si ara que el festival s'apropa al seu equador els números d'assistència són esplèndits, s'espera que l'arribada del mes d'agost amb milers de nous turistes certifiqui l'èxit del festival. 

Nits de Jazz s'allargarà fins el 31 d'agost cada divendres d'estiu amb concerts de prestigi com el de Janine Johnson Ensemble, Albert Sanz Trio o la Big Band Jazz Maresme & Txell Sust. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura