Calonge i Sant Antoni celebren un sopar de colles amb grans actuacions

Intervé: Reina Carnestoltes de Calonge, Colla de Collons

El sopar de colles de Calonge va acollir fins a 250 persones al Teatre Fontova. La nit va estar marcada per les diferents actuacions dels calongins damunt l'escenari. Entre les actuacions hi va haver cant i coreografies, actuacions teatrals i gags de comèdia que van ser aplaudits per tot el públic present. 

La Reina Carnestoltes de Calonge va participar en una de les actuacions com a protagonista i va manifestar les ganes de viure un bon Carnaval. De la mateixa manera, la Reina també es mostrava agraïda per poder representar la seva colla. 

La vetllada la va organitzar l'Agrupació de Carrossaires Calongins que compta amb un gran nombre de membres. Les activitats carnavalesques a Calonge es concentren la setmana vinent el dijous 20 de febrer, amb la rua de disfresses de les escoles del municipi i amb la "botifarrada" de les colles locals a la nit. 

El moment més esperat, el de la rua, arribarà el diumenge amb la rua de Sant Antoni que donarà el tret de sortida a les 12, mentre que la rua de Calonge tindrà lloc el diumenge 1 de març. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura