Doctor Prats, Strombers o Di-Versiones, noms del primer OncoMusicFest

INTERVÉ: Xavi Serrat, organitzador /  Albert Fort, Orquestra Di-versiones /  Lluïsa Ferrer, presidenta d'Oncolliga / Miquel Bell-lloch, alcalde de Calonge i Sant Antoni

Doctor Prats, Strombers, l'Orquestra Di-Versiones, Miquel Abras o Halldor Mar són alguns dels noms que presenta l'atractiu cartell de la primera edició de l'OncoMusicFest. La Fundació Oncolliga Girona celebrarà el proper 25 d'abril el seu primer festival de gran format a Sant Antoni.

L'esdeveniment, que servirà per recaptar fons per l'entitat de suport als malalts de càncer i les seves famílies, s'allargarà tot el dia amb una programació familiar des del matí, amb activitats gratuïtes a fora del Palau Firal, fins a la nit, amb els concerts que començaran a les sis de la tarda a l'interior del recinte. 

A part dels caps de cartell, l'OncoMusicFest comptarà també amb les actuacions de Litus, Costa Brava DJs, Espai J Band i Repercussió. Tots ells seran els protagonistes d'un certamen que vol seguir més enllà de la seva primera edició. 

Les entrades es podran adquirir online de manera anticipada  per 15 euros i també es vendran a taquilla el mateix dia de la festa per 18 euros. Pels menors de 14 anys el preu de l’entrada serà de 8 euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura