Txarango exhaureix les entrades del tercer concert programat a Sant Feliu de Guíxols

Ple absolut a Sant Feliu de Guíxols. Txarango ha exhaurit aquest dissabte les entrades del tercer concert programat a la ciutat pel diumenge 12 de juliol només dos dies després d'anunciar-lo. Aquesta data se suma als concerts ja coneguts del 10 i 11 de juliol pels quals també estan exhaurides totes les entrades.

Txarango ha anunciat noves dates després que la majoria de concerts que havia programat fa només dues setmanes hagin penjat el cartell de "Sold out". També han anunciat que la seva gira de comiat que portarà un "Gran circ" per tota Catalunya, València i Balears, s'estén a mitja dotzena de ciutats europees entre març i abril del 2021: Bilbao, Amsterdam, Madrid, Brussel·les, Londres i París. A més allarguen la gira fins al maig de 2021, tot i que encara no han fet pública la ubicació de l'últim concert.

El grup català celebrarà aquest 2020 els 10 anys de concerts recorrent el territori sota la carpa del seu propi circ. Al Baix Empordà l'única cita serà a Sant Feliu, però si no heu adquirit entrades ja no hi sou a temps.

La banda presentarà el quart disc amb un espectacle únic que suma música i arts escèniques, transformant els seus concerts en espectacles de circ itinerants dins d'una gran carpa amb la zona del concert, exposicions, parades de menjar i beure i zones de relax. En aquest cas l'escenari serà al Guíxols Arena.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura