Superherois, princeses, futbolistes, en Mic i en Titó, els ninots més buscats per la mona

La mona de Pasqua gairebé sempre va acompanyada de petits ninots. Hem visitat Joguines Bagué per conèixer quines són les figures més buscades cada any i també les principals novetats d'aquest 2024. 

Quan arriba Setmana Santa i pensem en la mona, sovint ens ve al cap la figura de xocolata, però aquesta gairebé sempre ve acompanyada d'altres elements, com els petits ninots de plàstic que reforcen el missatge de la mona en qüestió. 

D'aquestes petites figures n'hi ha de tota mena i per a tots els gustos i edats. Les més recurrents i que mai fallen són les dels superherois, les de les princeses Disney, i pels més menuts les de personatges de SX3 com en Mic o en Titó, que precisament és la gran novetat d'aquest 2024. 

Un altre clàssic que també va molt buscat cada any pels més futbolistes són els jugadors del Barça, que solen acompanyar a una pilota de xocolata. Els últims anys han destacat les figures de Marc-André ter Stegen, Robert Lewandowski i Frenkie de Jong. Aquest any s'han sumat a la col·lecció Gavi i Araujo.

També hi ha qui aposta per posar-hi figures d'animals, tant de granja, com domèstics, salvatges o fantàstics, especialment dracs i unicorns. 

Pels qui no els convenç cap de les opcions que hem anat comentant fins ara, des de Joguines Bagué ens expliquen que també hi ha qui aposta per altres tipus de joguines, com per exemple els Funko Pops, que ofereixen opcions de personatges que habitualment són més difícils de trobar.

A banda del pastís, la figura de xocolata i el ninot que l'acompanya, els que tampoc fallen mai a les mones són els pollets i les plomes de colors.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura