FIMAG posa a la venda les primeres entrades de l'edició 2021

INTERVÉ: Martí Batlle, portaveu de FIMAG

El Festival Internacional de Màgia 2021 ja ha tret a la venda les entrades dels seus espectacles de gran i mig format. El certamen, que tindrà lloc a Torroella de Montgrí entre els dies 4 i 6 de juny, ja permet comprar tiquets al lloc web www.fimag.cat pels tres xous a l'Espai Ter, que són la Gran Gala Internacional, el d'Álex Navarro i el de G Alexander; així com els espectacles 3 estrelles al Cine Petit, de Gonzalo Albiñana i Melanie

La resta de la programació es dirà a la presentació del FIMAG que tindrà lloc a l'abril. En qualsevol cas, des de l'organització expliquen que s'ha mirat de mantenir al màxim el cartell que s'havia anunciat de cara a l'impossible edició del 2020. 

Pel que fa a l'adaptació a les mesures imposades per la pandèmia, a dia d'avui FIMAG està treballant amb el marc actual. Això comporta que els espectacles en espais singulars i a peu de carrer s'han hagut de redistribuir en espais amb l'aforament controlat als que s'hi haurà d'accedir amb reserva prèvia i un preu simbòlic.

De cara a regalar màgia durant aquestes festes www.fimag.cat ofereix tres tipus de packs d'entrades per tal de poder-ne adquirir vàries a un millor preu. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura