Floristes entreguen "la rosa de Sant Jordi a casa"

Palafrugell

Data: 23/04/2020

INTERVÉ: Magda Planas, Magda Floristes

Carrer Cavallers, vuit del matí. Tradicionalment aquest és el punt neuràlgic del dia de Sant Jordi al centre de Palafrugell. Ara, però, la tranquil·llitat excessiva d'enguany es veu trencada només per una furgoneta que reparteix roses a domicili i que, en aquesta ocasió, porta roses que s'entregaran al personal d'una farmàcia. I és que una part de les floristeries catalanes, gairebé dues-centes, s'han adherit a la campanya #LaRosaDeSantJordiACasa del Gremi de Floristes

És el cas de la Magda de Palafrugell. Veu la iniciativa com un petit coixí salvavides per l'empresa però també com una manera d'alegrar uns dies complicats per a tothom. 

La Magda porta dies treballant sense descans, el dimarts va decidir que deixaria d'agafar els encàrrecs que li arribaven per WhatsApp perquè sinó no donaria l'abast i reconeix que la darrera nit no ha dormit per acabar de preparar les comandes. Estima que el Sant Jordi 2020 suposarà un 15% de la facturació habitual. Tot i això no ha canviat tarifes i ho ha volgut posar fàcil als compradors. 

Explica com a anècdota que les targetes dedicatòries d'enguany són més emotives que mai i que fins i tot a ella se li ha posat la pell de gallina amb les històries que li arriben d'un Sant Jordi confinat. 

Per al repartiment les mesures d'higiene i seguretat ordenades són l'ús de mascareta i guants, gel desinfectant abans i després de cada entrega i realitzar-la a peu de carrer de cases i blocs de pisos. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura