El 9è Fringe Torroella de Montgrí-L’Estartit acull el millor talent musical en 24 concerts

Aquest 2022 se celebrarà una nova edició del Fringe a Torroella de Montgrí, un festival icònic que porta als escenaris a joves músics dels millors conservatoris i escoles de música.

Més concerts i músics que mai organitzats per Joventuts Musicals a la novena edició del Fringe Festival deTorroella de Montgrí. Entre els dies 14 i 20 de juliol, 145 joves músics de diverses nacionalitats, oferiran un total de 24 concerts de música clàssica, antiga, contemporània o jazz, tota una immensa quantitat d'estils que es podran veure en 9 diferents espais del municipi. 

Aquest festival està posicionat com un dels referents de Catalunya a l'estiu, perquè dona a conèixer molts talents musicals que provenen de diferents conservatoris i escoles molt prestigioses  a nivell continental. Alguns dels artistes ara destacats professionalment de la música que hi han passat, són Leonardo García Alarcón, Raphaël Pichon, la soprano Patricia Petibon i la mezzosoprano Karine Deshayes.

Com l'any passat, el Fringe conviurà amb el projecte de cooperació europea a gran escala, residències musicals, que promou l'aparició de nous talents musicals de la música antiga i del qual forma part el festival des de l'any 2018.

Després de dos anys amb restriccions, el Fringe recupera l'espai de la punta del Molinet a l'Estartit, amb vistes espectaculars a les Illes Medes. Aquest espai també inclourà una zona d'oci i restauració de Food Trucks

Finalment, les entitats de suport del Festival com la Fundació Banc Sabadell o la Direcció General de Joventut del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya estan d'acord que aquest esdeveniment significa apostar pel futur dels joves talents musicals i per afavorir les seves oportunitats. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura