El Terracotta Museu allarga l'exposició sobre la nissaga Sala fins a l'estiu

El Terracotta Museu allarga el temps d'estada de la mostra 'Carles Sala. D'oller a artista de la ceràmica' que acull la Sala d'exposicions temporals des del mes de juliol. D'inici el seu pas pel Museu havia de finalitzar el pròxim 25 de febrer, però vist l'èxit de visitants i les bones impressions que ha rebut, es podrà continuar visitant fins a l'estiu.

L'interès del museu en realitzar aquesta exposició de producció pròpia és continuar treballant en el coneixement de tot un seguit de nissagues i de terrissers bisbalencs, per augmentar el coneixement que tenim de quina ha estat la història de la ceràmica de La Bisbal.

En aquest cas es pot descobrir la nissaga ollera Sala, formada per sis generacions especialitzades en la fabricació d'olles i cassoles que té els seus orígens a Breda, però que es van instal·lar a La Bisbal per produir aquest tipus de peces.

L'últim terrisser de la nissaga, en Carles Sala Mitjà, va decidir canviar aquesta producció i dedicar-se a la ceràmica artística i tota la seva obra i evolució des dels anys setanta fins a l'actualitat es pot descobrir en aquesta exposició.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura