Dolors Martos fa el pregó de la Festa Major de Palamós

Festa Major atípica, però al cap i a la fi... Festa Major. Palamós viu aquesta setmana una celebració retallada i reconfigurada després del pas de la pandèmia que va arrencar, com tota festa major amb cara i ulls, amb el pregó. Enguany aquesta obertura va anar a càrrec de Dolors Martos

Propietària de la centenària i recentment tancada cistelleria Ayats però, sobretot, coneguda per ser la cara visible com a presentadora de molts actes socials, culturals i festius a la vila, a més d'una col·laboradora de llarga trajectòria amb diversos mitjans com Televisió Costa Brava, Martos va protagonitzar el vespre de la revetlla de Sant Joan a l'Arbreda el pregó que tantes vegades havia conduït com a mestra de cerimònies. La familiaritat amb el micròfon era evident. 

D'entre les actvitats del programa de festes adaptat a la situació destaquen els concerts itinerants a les nits pels carrers del municipi i els actes i espectacles gratuïts però amb entrada prèvia i el públic assegut a l'Arbreda Municipal. Per la seva banda, es trobaran a faltar la fira d'atraccions, les barraques a la platja i els focs artificals de cloenda. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura