Com adaptarà Porta Ferrada els concerts de gran format a la situació actual?

INTERVÉ: Josep Saballs, regidor del Festival Porta Ferrada

Porta Ferrada ha anunciat recentment com el festival es reformula i passa a programar tots els seus concerts a l'agost i al recinte del Guíxols Arena. Però com es fa possible per adaptar un certamen d'actuacions musicals de gran format a les normes vigents de seguretat?

En el cas de Sant Feliu l'equipament del Guíxols Arena és clau per poder acollir 800 espectadors, el màxim permès a dia d'avui. Ni l'Espai Port, enclavament habitual del festival amb una capacitat de 3.000 persones, garantia la separació amb el nou aforament. Ara el repte serà fer que un entorn tan gran, capaç d'acollir més  de 5.000 persones, resulti atractiu. 

Un cop es compta amb l'espai és hora de distribuir la gent. Sempre que l'aforament permès segueixi sent de 800 persones, 500 aniran a platea i 300 a la graderia. Ara mateix les entrades s'estan distribuint seguint el mètode "una cadira sí, una no". Això sí, pendents de poder reagrupar les entrades de nuclis familiars o d'amics que les han comprat juntes. Tots els espectadors, no cal dir-ho, només podran estar asseguts. 

L'organització de Porta ferrada és conscient que ha de donar l'opció de reemborsar els imports de les entrades ara que han sofert canvis. Dona 14 dies per demanar-ho als que se'ls ha mogut el concert de l'Espai Port al Guíxols Arena aquest estiu, i 30 als que se'ls ha aplaçat un esdeveniment a l'edició de l'any que ve. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura