Classes de música online per esbargir-se del confinament

Intervé: Lluís González, director de l'Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d'Aro

Així flueixen les classes online de l'Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d'Aro. Per mitjà d'eines com Zoom, Hangout, Skype o Whatsapp alumnes i professors s'han organitzat per seguir en contacte i no renunciar a l'aprenentatge. Com mostra aquest vídeo, els professors d'instrument posen deures als alumnes i aquests han de practicar a casa. N'hi ha d'altres que fins i tot han fet vídeo-tutorials. 

En temps de confinament, els estudiants han trobat un refugi amb la música i un temps extra del que normalment no disposen per dedicar-li. Els familiars han estat els millors aliats. 

Malgrat que no saben quan podran tornar físicament a classe, la direcció de l'escola segueix treballant els continguts que tenien preparats per la recta final d'aquest curs, tant pel que fa a la part instrumental com en llenguatge musical. 

Hi ha moltes maneres d'enriquir-se musicalment i més enllà de la teoria, tenir temps per escoltar música és un dels millors aprenentatges.

En el cas de Sant Feliu de Guíxols, l'ajuntament ha ajornat el pagament de quotes a partir del mes de març, per la qual cosa les famílies poden seguir amb les classes amb tranquil·litat. 

Hi ha altres municipis que també han apostat per la docència musical online, és el cas per exemple, de Santa Cristina d'Aro. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura