La lectura del testament de Tomàs Turbant posa fi al carnaval de Palamós

Una ampolla de Fairy va matar el rei Tomàs Turbant enterrant així el carnaval 2019 de Palamós en un dimecres de cendra en què la Colla del Testament va ser un any més protagonista.

El carnestoltes va estar a punt d'escapar-se de les urpes de la mort en rebre un indult que l'alliberava de morir bullit i esquarterat tal i com es va decretar dimarts en judici sumaríssim. Malauradament, el rei dels Kins 20 es va enverinar amb una ampolla de Fairy que va acabar amb un fatal desenllaç. 

Amb la viuda Kina Brava que el plorava entre entristida i alliberada, es va fer un seguici mortuori pels carrers del centre de Palamós que va acabar en un multitudinari acte fúnebre a la mítica plaça del testament. El Papa de Broma va donar les absoltes al difunt i va resar el "Sant Rosarium". 

L'acte es va cloure amb la lectura del testament del rei per part del Notari, en què van rebre polítics locals i nacionals a més de les colles locals. També van haver-hi moments per la reivindicació. 

El dimecres de cendra de Palamós va acabar amb la tradicional sardinada popular a la zona dels estenedors de xarxes i l'evacuació del cos del rei difunt en vaixell, ja que els Kins 20 van enviar-lo a Eivissa a buscar el geni de la llàntia amb l'esperança que els ressuciti el carnaval 2019. Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura