El Museu Palau Solterra inaugura una temporada expositiva amb quatre fotògrafs de renom

La Fundació Vila Casas inaugurarà, aquest dissabte, una nova temporada expositiva en el Museu Palau Solterra de Torroella de Montgrí. Entre les seves parets, s'hi mostraran les fotografies de Lluc Queralt, Pilar Aymerich, Manel Armengol i Soledad Córdovaba.

ESPAIS D'INTROSPECCIÓ DE LLUC QUERALT
Sota el títol "Espais d'introspecció", el tarragoní Lluc Queralt presenta una setantena d'instantànies. A través d'un joc de llums i un treball geomètric, el fotògraf pren el paper de voyeur i s'endinsa en els estudis dels i les artistes retratades. Xavier Grau, Perejaume, Stella Rahola o Lídia Masllorens són algunes de les persones capturades per la càmera de Queralt.

INTERSECCIONS DE PILAR AYMERICH I MANEL ARMENGOL
Els fotoperiodistes Pilar Aymerich i Manel Armengol també copsen un espai del Museu Palau Solterra. Són 40 instantànies que desgranen els convulsos anys 70 a la ciutat de Barcelona. Testimonis de la història del país, els barcelonins van visualitzar a través del visó de la càmera les manifestacions per l'amnistia, la primera diada després de la mort del general Franco o les manifestacions feministes del '77.

TRIOLOGIA DEL ALMA DE SOLEDAD CÓRDOBA
Per primer cop es mostra el públic l'obra completa de "Triología del alma" de Soldedad Córdoba. Una exposició que compta amb una quarantena de fotografies i que està dividida en tres apartats:"transcendència, purificació i renaixement". Córdova realitza un viatge introspectiu a través del seu cos i l'experiència d'un seguit de rituals.

Les tres exposicions es podran veure del 20 de juny al 21 de novembre al Museu Palau Solterra. Per anar obrint boca a la nova temporada 2022, des de la fundació han avançat que es programarà un monogràfic de l'artista visual Jean Marie del Moral.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura