El Carnaval de la Disbauxa de Pals, el més matiner de tots

Pals

Data: 24/02/2019

INTERVÉ: Marta Perpinyà, Colla Quermània

El carnaval escalfa motors i al Baix Empordà sempre té una primera rua matinera pensada per a totes aquelles colles impacients que volen treure a lluir les seves carrosses, disfresses i coreografies noves per primera vegada al carrer. És la de Pals, que aquest cap de setmana ha viscut el seu Carnaval de la Disbauxa

Enguany la rua, que va creixent a poc a poc, va comptar amb onze colles d'arreu de la comarca concursant, a més de la colla organitzadora, la Quermània, i la carrossa dels Carnestoltes d'aquest any, la Neus Lara i en Carles Barcons, que com sempre van ser escollits per ser coneguts entre la gent del poble. 

A la rua s'hi van premiar tres colles: la Sense Vàlvules de La Bisbal, amb 'Carnaval de foc', per la millor carrossa; l'Engrunes de gresca de La Bisbal, amb 'Flying Free', per la millor comparsa; i la Ruta 66, de Sant Climent de Peralta, amb 'Freddy's 66', per la carrossa amb més disbauxa. 

A part de la rua, el prgrama es completava amb una botifarrada popular i ball amb El Último Veneno el dissabte al vespre i una festa de carnaval familiar el diumenge a la tarda. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura