Cap de setmana de Festa Major a Platja d'Aro

Platja d'Aro ha viscut els tres primers dies de Festa Major durant el Cap de Setmana. S'han vist diferents activitats com curses, tallers infantils, espectacles de gran format i concerts a la Plaça Mil·lenari. Per avui dilluns, hi ha programada la gala final del concurs de talent juvenil "Tu de què vas?". Demà dimarts es tancarà la festa amb les havaneres, sardanes i Gòspel d'Aro.

Els Carnestoltes de la colla "Qui ens ha enredat" i el rei i reina del Carnaval 2024, de la colla "Els Pimpons", han estat els pregoners de la Festa Major de Platja d'Aro. Ells han volgut ressaltar la feina de la Federació de Colles i han recordat que la festa gran del municipi és el Carnaval.

Una Festa Major que concentra gairebé tota la programació a la Plaça Mil·lenari. Un espai on divendres ja hi va haver música amb La Principal de la Bisbal que, combinant cançons de tota mena, ha fet ballar i aixecar al públic de la cadira. Una Festa Major on, a banda de les actuacions musicals, hi ha propostes molt diverses

Durant aquest cap de setmana hi ha hagut tallers infantils, la botifarrada popular i concerts com el de Clima o Lildami. També s'ha vist un espectacle de trols gegants passejant-se per la plaça Mil·lenari. Per avui, destaquen la gala final del concurs de talent juvenil "Tu de què vas?" i el DJ Kharloss Selektah. Dimarts hi haurà havaneres, sardanes i el concert de Gòspel d'Aro.

Una Festa Major que volen compartir amb visitants i pobles veïns.

En total, una trentena d'activitats que han omplert cinc dies de festa a Platja d'Aro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura