Ja és aquí la Festa Major de Palafrugell

Ja és aquí la Festa Major de Palafrugell
Palafrugell

Data: 11/07/2019

Arriba la Festa Major de Palafrugell, que tindrà lloc entre el 12 i el 21 de juliol, on es torna a apostar per la música, l’oci i la cultura. 

El cartell és el quadre “Camí de Fitor-Palafrugell” de l’artista local Costa Sobrepera que, durant la festa major, rebrà el Diploma al Mèrit Ciutadà igual que Josep Puig, la Papereria Palé i la Pastisseria Serra.

Concerts i Balls
Els concerts que destaquen són els de l'orquestra Maravella i el de l'orquestra Costa Brava, el 20 i el 21 de juliol respectivament, i  també els balls de les 23 h a la plaça Nova. També hi hauran els concert de Monica Green Sextet i de Joventuts Musicals de Palafrugell, que obrirà el 36è Cicle de Concerts d’Estiu.

Festa a la nit
Les organitzacions juvenils han decidit organitzar aquest espai que tindrà lloc al pàrquing de l’INS Baix Empordà cada dia a les 23h i hi actuaran grups com Pelukas o Doctor Prats. L’entrada és gratuïta i hi ha servei de bar.

El Racó de la Festa Major
L’Associació de Joves Birres Braves torna a oferir del 18 al 21 de juliol diverses activitats com vermuts concerts i festes de l’escuma al pati de l’Institut Baix Empordà.

Altres activitats que s’organitzen són la festa castellera, espectacles infantils, diverses exposicions i sardanes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura