El Musica’t Pals 2023 aposta per la música en català i el públic familiar

Pals

Data: 20/04/2023

Arnau Tordera, Els Pets, Pau Vallvé, Lali Begood, Elena Gadel i Marta Robles, juntament amb propostes familiars com El Pot Petit, configuren el cartell de la 4a edició del festival Musica't Pals.

Arriba una nova edició del Musica't Pals carregada de propostes de qualitat, consolidant la ferma aposta per la música en català amb 7 concerts confortables en espais singulars i la inclusió del públic familiar.

Va ser l'any 2020 quan el Musica't Pals va prendre el relleu al cicle de Concerts a la Fresca, i des de llavors que brinda l'oportunitat de descobrir els racons del municipi en la seva plenitud estiuenca, amb un ampli ventall de concerts per a tots els públics i per a tots els gustos.

El cartell de la quarta edició del festival palsenc, que arrencarà el 21 de juliol i s'allargarà fins al 19 d'agost, inclou noms d'allò més destacats, diversos i per a tots els públics i a preus veritablement populars.

Encetarà el cicle amb un concert gratuït, el vocalista del grup Obeses, Arnau Tordera, que el 21 de juliol cantarà versos de les seves composicions èpiques i líriques per continuar commemorant, en forma de joglar, el 120è aniversari de la mort de Jacint Verdaguer.

També serà gratuït el segon concert familiar de Lali Begood, que oferirà un viatge màgic, iniciàtic -i alhora, pedagògic- per buscar cançons en un món de fantasia.

Una altra proposta que aporta segell de qualitat al Musica't Pals 2023 són Els Pets, emblemàtic grup del país, que presentarà el seu darrer àlbum 1963, farcit de melodies enganxoses que embolcallen històries amb ànima.

També cal fer esment de Pau Vallvé, que amb el seu nou disc torna carregat de positivitat, ritme i bon rotllo, però sobretot, de la seva essència personal.

Aquest any el Pot Petit farà un concert ple d'aventures i cançons on la Jana, en Pau i la Melmelada Band rebran la visita de moltes amistats, com el lleó vergonyós, els pirates rodamons o l'Ona, l'estrella del pop.

I els Atrapa somnis, al seu torn, oferiran un enèrgic recull dels clàssics de la banda en què es preveu una festa en tots els sentits catapultada per les noves cançons, les coreografies i la comunió amb el públic.

Finalment, la guitarrista de Las Migas amb l'Elena Gadel, clouran la quarta edició del Musica't Pals el 19 d'agost amb l'espectacle musical anomenat 'Les Dones de la meva vida', que oferirà un repertori en clau femenina amb base de guitarra flamenca.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura