L'Agrupació Coral Anselm Viola felicita el Nadal amb un concert

Amb el clàssic concert de Nadal les tres corals que formen l'Agrupació Coral Anselm Viola de Torrella de Montgrí van felicitar les festes a la població. Amb l'església plena les tres formacions de cantaires van oferir un concert on les nadales, les cançons amb connotacions religioses i altres càntics que s'adeqüen molt bé a aquestes dates van ser les protagonistes de la vetllada.

Més d'una vintena de peces que van entonar entres les tres corals. La coral Anselm Viola que fa més de 40 anys que està en actiu està integrada per aquestes diferents formacions. El cor Món de Veus és la coral més jove amb nois i noies d'entre 12 i 19 anys, els Sona Així que estan formats per joves a partir de la majoria d'edat i fins els 40 anys i la resta que són els que integren el cor d'Anselm Viola. Tres formacions que sota el paraïgues del compositor i pedagog musical de Torroella Anselm Viola porten el nom de la població arreu.

Tots els diners recaptats de l'entrada al concert de Nadal aniran destinats a la restauració de l'orgue de l'església de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura