El Festival de música de Torroella finalitza amb tres de les millors actuacions del mes

Els concerts del Festival de Torroella de Montgrí han estat actius tot el mes d'agost i el finalitzen amb les actuacions de I Musici, Maria João Pires i l'Orquestra Simfònica del Vallès.

Aquest divendres, la llegendària orquestra de Cambra I Musici va celebrar els seus 70 anys d'història amb una gira de concerts que passa pel Festival de Torroella. La interpretació de Les quatre estacions de Vivaldi, obra que indissolublement va lligada a la història del grup Italià, va ser la millor part del concert, ja que es tracta d'una de les partitures més cèlebres que ells han ajudat a popularitzar al llarg d'aquestes 7 dècades.

El següent dia va estar en mans de Maria João Pires, la portuguesa pianista llegendària que ha arribat a la saviesa i emociona amb la seva extraordinària musicalitat. El seu debut al Festival de Torroella es presenta amb un ambiciós programa centrat en Schubert i Chopin, dos compositors dels quals és intèrpret de referència amb el seu extraordinari domini tècnic.

Finalment, el Festival va concloure amb l'actuació de l'Orquestra Simfònica del Vallès, amb una partitura irresistible que ha esdevingut una fita en la història de la música americana. Tot això per fer gaudir al públic i finalitzar el cicle de la millor manera possible.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura