La Coral Cypsella és l'amfitriona de la 57a festa de la Cançó de Muntanya

La Coral Cypsella del Centre Excursionista Montclar segueix de celebració pels seus 40 anys. Aquest cap de setmana ha estat l'amfitriona de la 57a Festa de la Cançó de Muntanya, on hi han participat més de 200 cantaires de vuit corals de tota Catalunya. El dia té com a protagonista la música, però també fan visites culturals i un dinar de germanor. 


Les veus dels cantaires de vuit corals de centres excursionistes de Catalunya s'han escoltat al centre de Sant Feliu de Guíxols.

El plat fort és el concert del migdia. L'acte s'ha fet a la ciutat ganxona i és un dels actes per celebrar el 40è aniversari de la coral Cypsella. Cada formació musical ha cantat dues cançons, fent que el públic hagi gaudit de lletres molt diverses com Bona nit minyonet petit o Coti x Coti. La coral amfitriona, del Centre Excursionista Montclar, ha interpretat la sardana Juny, de Juli Garreta i un conjunt d'obres del britànic Edward Elgar.

En total setze cançons que han acatat amb una cantada conjunta de la lletra Rosa de Bardissa

Aquesta última cançó i la interpretació d'Els Segadors ha tancat el concert. Un acte de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya que ha estat molt més que una cantada popular.

Una Coral Cypsella que encara té molts actes preparats per celebrar els seus 40 anys d'història.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura