Calonge floreix amb el Doremifa'n Flors

Calonge i Sant Antoni

Data: 12/05/2018

Intervé: Marta Geli, regidora de Cultura de Calonge 

Aquest cap de setmana, el centre de Calonge s'ha emplenat de flors, activitats culturals i molt bon ambient. La vila calongina ha encetat la vuitena edició del Doremifa’n Flors, i es presenta com una gran festa de la primavera baixempordanesa, sumant-se als festivals florals que omplen de colors i vida, aquests mesos, la demarcació de Girona. 

Per aquest exòtic esdeveniment, el nucli històric decora amb jardins i flors els espais i racons més destacats i importants del municipi com el Carrer Major, els Jardins del Castell o l'Església de Sant Martí. El Doremifa'n Flors ha començat aquest dissabte, obrint les portes al públic a partir de les 12 h del migdia. Durant dos dies, l'ornamentació floral s'ha acompanyat de música, gastronomia, literatura i altres activitats paral·leles, com ara una exposició que recull fotografies de comunions de Calonge i Sant Antoni compreses entre els anys 1947-1999. 

El Doremifa'n Flors, amb un nou èxit de visites, vesteix de gala Calonge i la converteix, durant dos dies, en una de les viles més florides de la comarca.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura