3a edició "Literatura als aparadors" de Santa Cristina d'Aro

Santa Cristina d'Aro torna a celebrar per tercer any la campanya "Literatura als aparadors", on una setantena de comerços del municipi mostren poemes escrits a la seva façana fins a mitjans de maig, amb l'objectiu de promoure aquest gènere literari en situacions de la vida quotidiana.

Santa Cristina d'Aro celebra la 3a edició de la campanya "Literatura als aparadors", on una setantena de comerços del municipi mostren poemes de textos literaris breus escrits en llengua catalana fins a mitjans de maig.

L'objectiu d'aquesta campanya és incentivar l'interès per la poesia en el dia a dia, motivar que la gent s'interessi per aquest gènere literari i en gaudeixi d'una manera amena a peu de carrer i situacions quotidianes.

Durant l'acte inaugural, s'ha fet una ruta llegint els poemes de diversos aparadors, tot amenitzat per l'animadora Sílvia Cadanet, interpretant el personatge de la britànica Swellen, i del guitarrista Emilio Suárez.

Es tracta d'una iniciativa impulsada des de l'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro i la Biblioteca Baldiri Reixac.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura