Gairebé 3 mil persones al Passatge del Terror de Sant Feliu de Guíxols

INTERVÉ: Sergio Moya, responsable tècnic (Nouso)

A ritme de Thriller de Michael Jackson s'acabava el Passatge del Terror de Sant Feliu de Guíxols que s'ha pogut visitar els vespres de dijous, divendres i dissabte d'aquest cap de setmana de Tots Sants. Aquest any els organitzadors, l'Associació de Festes Ganxones, ha superat totes les previsions i tot i oferir l'activitat un dia menys, hi han entrat gairebé 3.000 persones.

Amb aquesta ja són tres les edicions en què la Casa Blasco i els Jardins del Monestir es transformen en tot un passatge del terror. S'hi podien veure escenaris com la carnisseria i tota mena de criatures i personatges terrorífics com fantasmes, esquelets, zombies i pallassos amb motoserres, a punt en tot moment per a donar un bon ensurt a tots aquells que han aconseguit vèncer a la por i acostar-s'hi.

Aquest any s'hi han pogut veure personatges de les pel·lícules de por com IT, La Família Adams o La Llorona sense oblidar els clàssics que mai poden faltar en aquestes dates.

Els crits de terror se sentien des de lluny, i és que el muntatge cada edició és més elaborat i aconsegueix millors resultats. Enguany l'organització ha multiplicat els efectes sonors, de llum i fum, ha ampliat el recorregut i ha instal·lat una tirolina.

D'aquesta manera la ciutat ganxona ha viscut el pont més terrorífic de l'any, gràcies als més de setanta voluntaris que hi han estat treballant des de fa setmanes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura