La Festa Major, la protagonista del cap de setmana a Santa Cristina d'Aro

El Correbars, els concerts nocturns i la trobada gegantera han estat algunes activitats del cap de setmana de Festa Major a Santa Cristina d'Aro. El pregó de Toni Albà ha donat el tret de sortida a la festa local, que ha programat més de trenta activitats durant els cinc dies festius. Malgrat que el gruix de la programació s'ha desenvolupat durant dissabte i diumenge, avui i demà encara hi ha activitats programades. 

La Festa Major ha estat la gran protagonista del cap de setmana a Santa Cristina d'Aro. El municipi ha pogut gaudir dels tres primers dies de festa, que en total compta amb una trentena d'activitats pensades per a tothom. Una festa que es va iniciar amb el pregó de Toni Albà qui imitant a Xavier Trias o José Mourinho, va repassar tot el programa d'aquest 2023.

La programació ha buscat que tothom trobés l'acte per gaudir de la festa. Hi ha hagut activitats com la cercavila de gegants i la trobada castellera. També s'han organitzat sardanes, un campionat de petanca i la tradicional cursa popular. Unes activitats que han tingut com a espais principals la plaça del Mercat i la Baldiri i Reixac

Tampoc hi han faltat els concerts nocturns. Concerts de versions amb Encanto del loco Pelukass, actuacions de Miquel del Roig i La Loca Histeria i la nit jove amb la Gira Rac 105. Unes activitats que han comptat amb la participació de la Zona Jove, que també ha col·laborat amb el VII Correbars.

A les activitats del programa, tampoc hi ha faltat la zona firal, que des del vespre i fins a matinada ha rebut la visita dels veïns.

Tot i aquest cap de setmana intens, la Festa Major a Santa Cristina d'Aro encara no ha acabat. Avui a la nit hi haurà el Ball de Festa Major amb l'Orquestra els Montgrins i dimarts l'espectacle infantil d'Els Superherois, la Festa Holi i la Cantada d'Havaneres per tancar la festa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura