Un gran mural amb motius mariners presenta la Nau Blau

Intervé: Julià Castelló, responsable de la Nau Blau

Un gran mural mariner és el nou maquillatge de la Nau Blau de Sant Feliu de Guíxols, un espai artístic nascut fa un any i escaig com a fàbrica de creació que actualment acull mostres d'escultura, fotografia o pintura entre d'altres per donar espai al talent a la ciutat ganxona. 

El nou mural exterior ha estat una obra de lliure creació de les artistes Andrea Pajares, Paula Vicente i Blanca Escubós concebut amb un doble objectiu, sumar-se al projecte 'Espais que parlen' de l'Associació Cultural Aleph i donar visibilitat de forma creativa a un espai que tot i estar en ple centre del municipi, encara poca gent coneix. La inauguració de la pintura mural es farà aquest dissabte d'una forma poc convencional. 

La Nau Blau està situada a l'edifici de l'antiga fàbrica de Can Castelló, un espai amb molta història que ara obre una nova porta a l'expressió artística. 

Algunes de les darreres mostres que s'han programat a la Nau Blau han estat una exposició de patchwork de rajols hidràulics, la mostra Tres Ruscalledas o l'exposició "Al voltant d'una xemenia" que explicava precisament i per mitjà de fotografies la història de l'edifici que acull la Nau. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura