Nines i cotxes, les joguines més venudes aquest Nadal

Palamós

Data: 30/12/2019

Intervé: Rosi Jiménez, Joguines Somnis de Palamós

El Nadal és l'època més màgica pels petits de la casa. Un dels motius principals perquè això sigui així és el gran nombre de regals que els joves reben ja sigui pel tió, el Pare Noel o els Reis Mags d'Orient. Pel que fa a les joguines, els anys passen, però les clàssiques són les més venudes i les que segueixen marcant tendència. 

Per norma general, nens i nenes segueixen escollint joguines diferents. Les nenes prefereixen les nines quan observen les estanteries. Tot i això, nous models de princeses, com en aquest cas el que representa Frozen, també han tingut un gran èxit a l'hora de comercialitzar els seus productes. 

Per la seva part, entre els nens, els cotxes i les motos de joguina, en miniatura o de slot són el principal reclam. Amb tot, una de les noves joguines més sol·licitades són els Superzings

Tot i el pas dels anys, joguines tradicionals com els Lego o els Playmobil segueixen reinventant-se per sortir al mercat amb nous productes. De tota manera, sempre apareixen nous productes. Aquesta temporada el Supernova ha estat un èxit. De la mà de les noves tecnologies ha arribat un dispositiu interactiu que vola com un dron a partir del moviment de les mans. 

La mainada espera rebre tot allò que ha demanat a l'expectativa del dia de Reis, que arribats de l'orient porten els regals més preuats.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura