La Processó de Verges i la Dansa de la Mort esgota totes les seves entrades disponibles

Verges

Data: 21/03/2024

Segons declara Diana Canals, alcaldessa de Verges, aquest fet demostra un cop més com la gent de Verges, i tota la població visitant de voltants i altres territoris, estima la Processó i la marca als seus calendaris. També recorda que, qui s'ha quedat sense entrada, és perquè no ha estat atent als avisos de l'organització per xarxes socials.

Un any més, l'espectacle de la Processó de Verges i la Dansa de la Mort esgota totes les seves entrades disponibles. Aquestes, es podien comprar des del desembre de 2023 al Centre de Visitants de Verges o bé per internet al web de l'associació. Però ara, els punts de venda ja no en tenen més, degut a l'èxit de l'esdeveniment del vespre de Dijous Sant.

Aquest èxit el retribueixen, a banda de la qualitat de l'espectacle, a la gran difusió que s'ha fet els darrers anys i a la venda en dates anticipades de les entrades.

Segons declara l'alcaldessa, aquest fet demostra un cop més com la gent de Verges, i tota la població visitant de voltants i altres territoris, estima la Processó. També recorda que, qui s'ha quedat sense entrada, és perquè no ha estat atent als avisos de l'organització per xarxes socials.

Aquesta notícia va arribar a les orelles dels vergelitans provocant alegria i orgull de la seva processó. Ja que, l'acolliment del públic aquella nit, és la recompensa de tota la feina en la qual es bolca el poble sencer durant l'any.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura