El concert d'Achúcarro encara la recta final del festival torroellenc

Tot i que encara no ho farà el Festival de Torroella de Montgrí ja podria baixar el teló. El músic incondicional de festival torroellenc, Joaquín Achúcarro ja ha pujat a l'escenari de l'Espai Ter. El concert, un dels més esperats del certamen, va encarrilar la que és ja la darrera setmana de programació. El pianista basc Joaquín Achúrcarro va oferir el seu 26è concert consecutiu al municipi amb un homenatge al compositor francès Claude Debussy en el centenari de la seva mort.

Achúcarro va iniciar el recital que anava a cavall del Romanticisme i l'inici del Modernisme amb un repertori de Chopin, basat en una obra molt vinculada a les Illes Balears. I va seguir amb Debussy de qui el pianista bilbaí té una gran admiració.

Achúcarro va debutar a Torroella fa 28 anys i des del 1993 ha actuat en totes les edicions del festival. Un vincle entre el pianista i el el municipi que cada vegada és més estret. El Festival de Torroella té encara per davant tres concerts, l'úlltim el diumenge, un monogràfic dedicat a Beethoben per part de la PKF-Prague Philharmonia donarà per tancada la 38ena edició.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura