El Festisurf Costa Brava tanca la desena edició amb 4 concerts gratuïts

El FestiSurf Costa Brava va celebrar, aquest dissabte al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro, el seu desè aniversari. Per commemorar-ho, l'Associació Arocinema, encarregada de l'organització, va programar 4 concerts gratuïts dedicats al gènere surf-rock.

La cultura underground presenta múltiples cares. Aquest dissabte a Platja d'Aro es va reproduir a través del gènere surf. De fet, fa 10 anys que el territori celebra un festival dedicat exclusivament a aquest estil musical, que va guanyar popularitat als anys 60, sobretot a la costa oest dels Estats Units.

Quatre concerts amb una forta presència instrumental
Enfundats amb unes màscares eminentment peludes, va saltar sobre l'escenari la formació Pelo Mono. La dupla andalusa va escenificar el surf més fosc amb essència de blues. The 13th Magic Skull, provinents de Palafrugell, va oferir una versió entre el rock 'n' roll, el garatge i el punk. MFC Chicos, en canvi, va presentar un recopilatori amb versions de les dues bandes MFC Chicken i Los Chicos. Els aclamats suecs The Barbwires, finalment, van tocar peces considerades de col·leccionisme pels més adeptes.

Així doncs, la programació d'enguany va capturar les diferents branques de l'estil surf-rock amb bandes punteres en l'àmbit nacional i internacional. La majoria ja havia actuat a Platja d'Aro en edicions anteriors del FestiSurf.

Un festival que vol continuar creixent
Després de 10 anys a ritme de surf, Arocinema continua apostant pel festival. En concret, volen defugir de les altres propostes considerades 'de masses' i diversificar així, l'oferta a la comarca.

Més enllà de la proposta musical es va habilitar un servei de barra i una zona de marxandatge.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura