Pals presenta el cartell del Musica't

Pals

Data: 09/06/2021

Un festival de música gratuït o a preus reduïts amb el català com a llengua vehicular

Pals transfoma i amplia el Musica't per convertir-lo en un Festival de música transversal amb el català com a llengua vehicular.

Després de la bona acollida dels dos concerts de l'estiu passat el municipi aposta per entrar dins la plena agenda cultural de l'estiu a la Costa Brava amb una proposta de música gratuïta o a preus reduïts.

Plaça Catalunya i el Pavelló, com epicentres

El Festival palsenc arrencarà el 3 de Juliol i s'allargarà fins el 21 d'agost en dos espais del municipi com són Plaça Catalunya i el Pavelló. Promogut per Dmusical i organitzat per l'Ajuntament de Pals el Musica't tindrà Els Amics de les Arts, Beth, Sanjosex, Increscendo, Ginestà i Reggae per Xics com a cartell.

Les entrades pels concerts s'hauran d'adquirir i reservar en el cas dels concerts gratuïts a través del web del Festival. Els Amics de les Arts a 12 euros l'entrada i Sanjosex a 3 euros seran els concerts de pagament. La resta gratuïts.

El cicle l'estrenarà In Crescendo el dissabte 3 de juliol amb el projecte inesperat. Un conjunt de cançons cantades A Capella .

També cal destcar Ginestà. Dos germans del barri de Sant Andreu de Barcelona que han aconseguit fer-se un forat en el panorama musical català, sobretot entre les generacions més joves, i col·locant inclòs una de les seves cançons en el món tiktoker en català.

Una proposta nascuda en plena pandèmia

El Musica't va néixer l'estiu passat com a continuació dels Concerts a la fresca i ara fa un pas més per convertir-se en una cita imprescindible de l'estiu. Un cicle de música pensat des del poble i obert a tothom amb vocació de promoció cultural del territori.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura