Oberta la convocatòria per al III Premi Empordà de Novel·la

Oberta la convocatòria per al III Premi Empordà de Novel·la
La Bisbal d'Empordà

Data: 05/11/2019

Oberta la convocatòria per a la concessió d’un premi econòmic per al III Premi Empordà de Novel·la. Les obres que hi optin –tal com ja es va fer en la primera edició- han de ser rigorosament inèdites i escrites en català (amb una extensió mínima de 200 pagines). Les persones participants n’han de garantir l’originalitat, les obres no poden estar en procés d’edició , ni poden haver estat mai premiades en d’altres concursos. Les obres es presentaran de manera anònima i enguany es concedirà un premi de 2.500 euros.

L’obra guanyadora serà publicada per Brau Edicions, prèvia signatura del corresponent contracte. El veredicte del premi es farà públic en el transcurs de l’acte de lliurament que tindrà lloc la vigília de Sant Jordi de 2020 a la Biblioteca Lluïsa Durant de la Bisbal d’Empordà. El jurat del III Premi Empordà de Novel·la estarà format per Joan Maria Puigvert, Neus Lloveras, Marià Sais, Pere Maruny i Blai Manté (guanyador del II Premi Empordà de Novel·la). El termini límit per presentar-s’hi és fins el dia 5 de febrer de 2020 i ja es poden consultar les bases amb tots els detalls a través d’aquest enllaç.

La iniciativa va néixer de la mà de l’editorial Edicions ºF 451 i de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà amb la voluntat d’incentivar la participació tant de talents emergents, com d'escriptors en actiu. Jordi Imaz, responsable de l’editorial i impulsor del projecte, volia cobrir aquest buit de concursos literaris a la comarca, ja que trobava necessari potenciar i facilitar l’aparició de nous escriptors. Enguany el projecte torna a comptar amb la col·laboració de l'editorial Brau Edicions.

Bases del premi aquí

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura