Inicia amb èxit el cicle de "Música als Puestus" de Mascanada6 a Sant Feliu

Els grups Le Tango i Miratajazz han inaugurat el nou cicle de concerts d'estiu "Música als Puestus" que ofereix el moviment cultural Mascanada6 a Sant Feliu de Guíxols. Són una sèrie de concerts que se celebren en diferents espais del municipi que no solen ser escenaris musicals, però que aporten un ambient més familiar entre el públic i els intèrprets. 

Le Tango i Miratjazz són els grups que han iniciat el cicle de concerts d'estiu "Música als Puestus", organitzat pel moviment cultural Mascanada6.

Es tracta d'una sèrie de concerts gratuïts i oberts a tothom, amb servei de bar, que se celebren en diferents espais del municipi que no solen ser escenaris musicals, però que transmeten una atmosfera acollidora i familiar entre el públic i els intèrprets.

La finalitat de Mascanada6, és obrir un centre cultural a Sant Feliu de Guíxols en una fàbrica abandonada ubicada al carrer i número, Mascanada 6, d'aquí l'origen del nom de l'entitat cultural.

Sant Feliu de Guíxols destaca per ser un municipi compromès amb la cultura, que compta amb la participació de diverses associacions culturals que enriqueixen constantment el seu patrimoni.

DJ Dolça actuarà en el següent concert del cicle, el qual està programat per al pròxim divendres 21 de juliol a l'Espigó Rius i Calvet, a partir de les 23:30 h


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura