El Museu de la Pesca ofereix visites guiades cada primer diumenge de mes

Palamós

Data: 07/11/2022

Cada primer diumenge de mes es programa una jornada de portes obertes al Museu de la Pesca de Palamós. En el cas concret d'aquest octubre, l'activitat també ha coincidit amb una visita guiada gratuïta per les instal·lacions del centre cultural.

Fa cent dos anys un grup d'aficionats a l'art van formar l'associació del Cau de la Costa Brava, amb l'únic propòsit de preservar i exposar una diversitat de peces de caràcter universalista. De fet, aquell fons museístic es va municipalitzar a principis dels anys noranta i conformà l'espurna de l'actual Museu de la Pesca de Palamós.

El centre, tanmateix, es va focalitzar en la temàtica marítima i ara és un dels principals pols d'atracció de visitants del municipi, sobretot, quan el primer diumenge de cada mes obre les portes a la ciutadania.

Aquest octubre l'activitat ha coincidit amb una visita guiada gratuïta per les instal·lacions museístiques. S'ha reproduït un documental sobre el món de la pesca i, tot seguit, els assistents han visitat les cinc àrees temàtiques del centre.

Molts participants no era el primer cop que assistien a la trobada. Asseguraven repetir, "perquè cada cop aprenen alguna cosa nova".

Per futures ocasions, el centre notifica que no cal reservar prèviament l'entrada per accedir al museu en jornada de portes obertes. En canvi, ho recomanen fer de manera online per les visites guiades, ja que els grups presenten un nombre màxim de participants.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura