La Festa Major de Sant Sadurní recupera el gruix d'activitats

Concerts, cercavila popular, espectacles infantils, sardanes, vermut, ball... De totes aquestes activitats han pogut gaudir els veïns i veïnes de Sant Sadurní amb la celebració de la seva Festa Major. Una festivitat que enguany ha recuperat la normalitat i el gruix d'activitats que aplegava abans de la pandèmia.

Una cercavila que recorria els diversos carrers de Sant Sadurní de l'Heura per engrescar veïns, veïnes i visitants a formar part de la festa a ritme de les associacions i entitats de La Bisbal d'Empordà com són Els Voltors, Els Dracs i Els Geganters. Aquesta ha estat de nou una de les activitats estrella de la Festa Major de Sant Sadurní que l'Heura, que s'ha celebrat els dies 17 i 18 d'aquest mes de setembre i que ha tornat a omplir el poble d'alegria, ball i música després de dos anys de pandèmia.

Aquest 2022 la festivitat ha recuperat totes les activitats, tornant a oferir un programa ben farcit durant els dos dies amb la finalitat de fer gaudir a tota la família, des dels més petits de casa fins als més grans.

La cercavila ha estat, doncs, una de les activitats que han aglutinat més visitants. I és que veure la Rigoberta donant voltes, el drac traient foc, i la voltora saludant els assistents, sempre és motiu de més per apropar-se a una Festa Major baix-empordanesa.

La Festa Major de Sant Sadurní de l'Heura, organitzada per la Societat Recreativa la Concòrdia, també ha ofert diversos concerts, espectacles infantils, sardanes, vermut, ball i sopars.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura