Tres obres del Temporada Alta al Baix Empordà

El Festival Temporada Alta ha tret a la venda les entrades per les obres de teatre que tindran lloc al teatre Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, al Teatre de Palafrugell i a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí.

Una de les obres que visitarà els tres teatres baixempordanesos és La tendresa, feta per la companyia T de teatre i Dagoll de Gom, grup que destaca per altres obres com Mar i Cel o Scaramouche. La representació agafa les metàfores i els jocs de les comèdies de Shakespeare i parla de la importància d’obrir-se als altres i la valentia de no només sentir amor, sinó també expressar-lo.

Una altra obra que es representarà a la comarca serà Casa de nines, 20 anys després, dirigida per Sílvia Munt i protagonitzada per Emma Vilarasau i Ramon Madaula. El tema principal és què passaria si Nora reaparegués a la casa que va deixar enrere fa 20 anys.  

La tercera obra que es podrà veure és La partida d’escacs, una obra escrita per Stefan Zweig que parla de dos mestres s’enfronten en una partida d’escacs i veuen com les seves vides tenen relació.

El Festival Temporada Alta presenta diverses obres als teatres de Girona i des de fa varies edicions, també en programa d’altres arreu de la província.
 
Aquest any, el festival arriba a la 24a edició i tindrà una durada del 6 d’octubre al 9 de desembre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura