Les roses i els llibres més venuts del Sant Jordi 2018

Baix Empordà

Data: 24/04/2018

Intervenen: Gemma Camús, florista / Marce del Río, llibretera 

Sant Jordi massiu al Baix Empordà en què els carrers es van omplir una vegada més de roses i de llibres. Va ser en una diada tenyida de groc en què malgrat tot, els rosers vermells i la clàssica rosa vermella de Sant Jordi van ser un cop més els més regalats, demostrant que la gent es manté fidel a la tradició.


Els llibres més venuts

Llibres, escriptors i llibreters van ser els altres protagonistes de la jornada. La força d’un destí de Martí Gironell i Jo sóc aquell que va matar Franco de Joan Lluís Lluís van ser els llibres de ficció més venuts, mentre que Operació Urnes de Laia Vicens i Xavi Tedó i Bon dia són les vuit d’Antoni Bassas van ser les propostes més comprades de no ficció. 

En castellà Las hijas del capitán de Maria Dueñas va ser el llibre de ficció més venut, mentre que en no ficció va triomfar Las almas de Brandon de César Brandon.  

Enguany també han funcionat el llibre Tot Messi de Jordi Puntí en clau esportiva, la recopil·lació de vinyetes d'Ibáñez pel que fa al còmic i El bestiari de l'Axlin, els Peripatètics o els llibres de youtubers en clau juvenil. 

Els llibreters, protagonistes indiscutibles del Sant Jordi, van aprofitar la Diada per reivindicar el paper de les llibreries de proximitat. 


Festa de les entitats 

El Sant Jordi va ser també una festa de les entitats, associacions i escoles que van viure una diada excel·lent que gràcies, en part, al clima, va generar una gran recaptació.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura