Jack Johnson, Txarango i Pablo Alborán, 'sold-out' a Porta Ferrada

Porta Ferrada escalfa motors per encetar la seva 56a edició amb més de 22.000 entrades venudes. El certamen arrencarà aquest dijous amb el Singlot, el festival d'humor produït per El Terrat i dirigit per Andreu Buenafuente, i ho farà amb tres "sold-out".

Són tres els espectacles que ja han penjat el cartell d'entrades exhaurides: és el cas de Jack Johnson, Txarango i Pablo Alborán. El músic hawaià oferirà el primer concert d'enguany el divendres 13 de juliol, mentre que el grup català actuarà el dimecres 1 d'agost. Alborán ho farà el 7 d'agost. 

Tres espectacles més estan a punt de sumar-s'hi. Són "Hem de parlar", un conjunt de monòlegs que comptarà amb noms com el mateix Buenafuente, Sílvia Abril o Berto Romero, i que tindrà lloc aquest dissabte 7 de juliol; el concert del violinsita Ara Malikian el 12 d'agost i el d'Estopa, el 29 de juliol. Els germans Muñoz es postulen com un dels noms amb més poder de convocatòria, i és que el seu espectacle, a diferència de la majoria que se celebren a l'Espai Port, serà al Guíxols Arena, un emplaçament amb molta més capacitat de públic. 

Precisament al Guíxols Arena hi tindrà lloc un dels altres grans moments del Porta Ferrada d'aquest estiu, amb el show que hi oferirà Ricky Martin el 20 d'agost i que servirà com a cloenda del festival. El cantant porto-riqueny va ser l'últim cap de cartell que es va fer públic. Les entrades, disponibles des de fa poc més de dues setmanes, també s'estan venent a molt bon ritme. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura