Bombers realitzen una vintena d'actuacions al Baix Empordà entre el 23 i 24 de juny

Baix Empordà

Data: 25/06/2021

La Costa Brava ha viscut un any més una Revetlla de Sant Joan tranquil·la, amb poques aglomeracions a les platges, cap incidència greu pel que fa a incendis, i enguany, amb la recuperació d'algunes activitats que no s'havien realitzat l'any 2020 a causa de la pandèmia.

Una de les més destacades al Baix Empordà han estat els Castells de Focs artificials de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, que com a novetat enguany s'han pogut gaudir als tres nuclis del municipi i no només a Platja d'Aro.

La Revetlla també ha coincidit amb la setmana de reobertura de l'oci nocturn. A Platja d'Aro van obrir la gran majoria de locals i van assolir bones xifres de visitants, especialment de joves.

Pel que fa a incendis, els Bombers de la Generalitat han realitzat una vintena d'actuacions al Baix Empordà entre el 23 i el 24 de juny. A Calella de Palafrugell va cremar els marges i part del camp del costat de les Carpes Costa Este, on van enviar 7 dotacions. També 200 m2 de zona forestal a Ermedàs, concretament a la "Colina del Sol, prop dels Jardins de Cap Roig, on s'hi van desplaçar 5 vehicles de bombers.

També destaquen dos focs a l'Avinguda Catalunya de Palamós que van cremar 200 m2 i 140 m2 de matolls respectivament, dos focs al Costat de les Escoles Vall d'Aro de Castell d'Aro i Gaziel de Sant Feliu de Guíxols, així com un incendi provocat per dues ampolles de butà a un de les guinguetes situats a la zona de Cavall Bernat de Platja d'Aro.

També van cremar contenidors a Vall-llobrega, a Platja d'Aro, a la platja de Sant Pol de Sant Pol i a la rambla de la Generalitat. Bombers de la Generalitat també va actuar a Begur, Ullastret, Calonge i al Càmping Mas Sant Josep de Santa Cristina d'Aro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura